Megvalósítjuk álmai otthonát. Legyen szó lakásfelújításról vagy egyedi bútorgyártásról.

  • +36 30 203 40 85

    info[@]spaceandhome.hu

  • Balázs utca 63.

    1147 Budapest

  • Hét - Pén 8:00 - 18:00

    Szo - Vas ZÁRVA

Rólunk

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk

Kik vagyunk?

Mert 20 éves tapasztalatunk és a szakma iránti elkötelezettségünk garancia minden megrendelő számára. Nem csak felújítjuk és berendezzük lakását, hanem otthont “varázsolunk” belőle. Mindezt egy kézből megkaphatja tervezéstől a kivitelezésig.

Mit csinálunk?

Felmérjük megbízónk igényeit, elkészítünk egy tervezetet, melybe minden szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva a legjobb megoldásra törekszünk. Sokszor bebizonyítottuk már, hogy a tulajdonosok el sem tudják képzelni, mennyire sok lehetőség rejlik egy ingatlanban.

Miért válasszon minket?

Nem kell külön szakmánként megoldást keresnie. Mi elvégezzük kompletten a lakásfelújítást, majd igény szerint berendezzük otthonát. Önnek valóban csak a fontos dolgokkal kell foglalkoznia, a részleteket bízza ránk. 20 éve dolgozunk az építőiparban és tudjuk, hogy ez az egyik legfontosabb ismérve egy vállalkozásnak a garancia.

Történetünk

20 évvel ezelőtt asztalosként kezdtem pályafutásomat. Már a kezdetekben is óriási sikerként éltem meg megrendelőim örömét és ez az érzés mind a mai napig jelen van a munkámban. Jó volt látni, hogy az általam készített bútorok hozzájárultak a családok mindennapjaihoz. Ettől kezdve tudtam, hogy a minőség és a megbízhatóság lesz az általam hozzáadott érték minden háztartás számára. Az idők során megtanultam, hogy nem csak egy-egy helyiséget lehet harmonikusan berendezni, hanem a teljes lakást szinte tökéletesen fel lehet öltöztetni a bútorokkal és itt még nincs vége a történetnek. Felkérést kaptam, hogy ne “csak” a bútorokat tervezzem meg és rendezzek be egy lakást, hanem végezzem el a teljes lakásfelújítást. Ekkor már csapatom igen széleskörű tapasztalattal rendelkezett. Kollégáim közt voltak és vannak villanyszerelők, víz-, gáz-, és fűtésszerelők, asztalosok, festők és egyéb szakmában jártas szakemberek. Az első sikeres lakásfelújítást követően folyamatosan jöttek a megkeresések és a mai napig azon dolgozunk, hogy minden megrendelő számára a legkomfortosabb otthont alakítsuk ki.

lakásfelújítás

Kérdései vannak?

Ne habozzon! Keressen fel minket elérhetőségeinken